publicaciones seleccionadas artículo académico FOOD CONTROL. FOOD CONTROL. 28:147-150. 2012 ALTERNATIVES FOR SAMPLE PRE-TREATMENT AND HPLC DETERMINATION OF OCHRATOXIN A IN RED WINE USING FLUORESCENCE DETECTION. ANALYTICA CHIMICA ACTA. 660:119-126. 2010 ISOFLAVONES IN LUPINUS ALBUS AND LUPINUS ANGUSTIFOLIUS: QUANTITATIVE DETERMINATION BY CAPILLARY ZONE ELECTROPHORESIS, EVOLUTION OF THEIR CONCENTRATION DURING PLANT DEVELOPMENT AND EFFECT ON ANTHRACNOSE CAUSING FUNGUS COLLETOTRICHUM LUPINI. JOURNAL OF THE CHILEAN CHEMICAL SOCIETY. 51(4):1025-1029. 2006 ARKIVOC. ARKIVOC. 12:214-223. 2005 ANÁLISIS DE LA FRACCIÓN LIPÍDICA DE LA YEMA DE HUEVOS POR AMD-HPTLC. BOLETÍN DE LA SOCIEDAD CHILENA DE QUÍMICA. 47:61-66. 2002 ESTUDIO DE LA ESTABILIDAD QUÍMICA DE COMPRIMIDOS DE ACIDO ACETILSALICÍLICO MEDIANTE UN CONTROL DE ESTANTERÍAS EN FARMACIAS DE CONCEPCIÓN, CHILE. REVISTA MEDICA DE CHILE. 130:409-415. 2002 INSTRUMENTAL PLANAR CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF BENZODIAZEPINES: COMPARISON WITH LIQUID CHROMATOGRAPHY AND GAS CHROMATOGRAPHY. JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL. 84(4):1287-1295. 2001