publicaciones seleccionadas artículo académico THE EFFECT OF VISIBLE LIGHT ON THE POSTHARVEST LIFE OF TOMATOES (SOLANUM LYCOPERSICUM L.). HORTICULTURAE. 9(1). 2023 IMPACT ANALYSIS IN CARBON FOOTPRINT OF EQUALLY NUTRITIONAL VEGAN AND OMNIVOROUS DIETS. AMA-AGRICULTURAL MECHANIZATION IN ASIA AFRICA AND LATIN AMERICA. 53(6):8159-8172. 2022 PHYSICAL, CHEMICAL AND NUTRITIONAL CHARACTERISTICS OF PUFFED QUINOA. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY. 55(1):313-322. 2020 COMPARACIÓN DE LA CAPACIDAD ANTIOXIDANTE DE MOSTOS Y VINOS TINTOS DEL VALLE DE ITATA, CHILE 2014 MICROENCAPSULATION OF MAQUI (ARISTOTELIA CHILENSIS [MOLINA] STUNTZ) LEAF EXTRACTS TO PRESERVE AND CONTROL ANTIOXIDANT PROPERTIES. CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH. 73(1):17-23. 2013 ANÁLISIS DE HÁBITOS DE ESTUDIO EN ALUMNOS DE PRIMER AÑO DE INGENIERÍA CIVIL AGRÍCOLA. FORMACION UNIVERSITARIA. 2(2):27-33. 2009 CARACTERÍSTICAS FÍSICO-QUÍMICAS DEL LÁTEX DE PAPAYUELO (VASCONCELLEA CUNDINAMARCENSIS BADILLO, CARICACEAE). INFORMACION TECNOLOGICA. 20(6):93-103. 2009 AGRO-CIENCIA 2007 PASTEURISATION OF APPLE JUICE BY USING MICROWAVES. LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY. 35:389-392. 2002 AGRO-CIENCIA 2000